کامپوزیت

کامپوزیت ، یکی از روش‌های لمینت دندان می‌باشد. در این روش، از کامپوزیت‌هایی که از جنس پلیمر هستند، استفاده می‌شود. در روش لمینت کامپوزیتی، دندان به میزان کمی تراش داده می‌شود و حتی در مواردی ممکن است لمینت بدون تراش دندان انجام شود. تنوع رنگ، میزان براق بودن سطح و عبور نور در لمینت کامپوزیتی بیشتر است. اگر شما دنبال راهی ارزان‌تر برای لمینت دندان خود هستید، این روش مناسبی برای شما می‌باشد.

کامپوزیت چیست?

کامپوزیت نوعی پوشش است که روی دندان قرار می‌گیرد. روش درمانی کامپوزیت یا ونیر کامپوزیت در یک جلسه انجام می‌شوند و نیازی به تراش و قالبگیری دندان ندارد. یکی از تفاوت‌های کامپوزیت و لمینت دندان این است که روش کامپوزیت دندان روش قابل برگشت‌تری نسبت به لمینت است؛ زیرا در این روش نیازی به تراش دندان نیست.

به‌کارگیری صحیح کامپوزیت بر روی دندان‌های شما دقت و مهارت بسیار زیادی را می‌طلبد و اگر به صورت صحیح، تخصصی و توسط یک دندانپزشک با تجربه انجام شود هیچ گونه التهاب لثه یا بدبویی دهان را به دنبال نخواهد داشت، در واقع دندانپزشک باید شناخت کاملی از آناتومی دندان‌های شما داشته باشد. اگر کامپوزیت دندان از ماده‌ای با کیفیت ساخته شود، دچار تغییر رنگ نخواهد شد و یا تغییر رنگ آن با گذشت زمان بسیار کم است.

نوعی از کامپوزیت دندان به نام کامپوزیت ونیر وجود دارد که کاربرد زیبایی دارد. از این نوع کامپوزیت در دندانپزشکی بیشتر برای قسمت جلویی دندان‌های فاصله‌دار یا دندان‌هایی که دچار شکستگی یا لب پریدگی شده اند، استفاده می‌شود.
احتمال دارد که پس از انجام کامپوزیت، دندان‌های شما حساس‌تر شده و اگر غذای گرم و یا سرد بخورید دندان‌هایتان درد بگیرد که پس از مدتی این حساسیت به خودی خود از بین خواهد رفت. التهاب لثه و تورم دندان نیز یکی از علایمی است که نشان می‌دهد نصب کامپوزیت در جای صحیحی انجام نشده است و نیاز به مراجعه به دندانپزشک برای ترمیم و اصلاح وضعیت پروتز دندانی دارد.

برای مشاوره رایگان و دریافت نوبت همین حالا تماس بگیرید